Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani

De: Andra Voiculescu / 17.08.2020, 19:01
Madonna a postat pe Instagram o farfurie cu marijuana la aniversarea a 62 de ani
Sandra Chelan

Madonna a sărbătorit 62 de ani alături de prieteni, cu o petrecere în Jamaica. Cântăreaţa a împărtăşit imagini din cadrul evenimentului pe social media, inclusiv una în care pare să ţină un platou de marijuana şi un joint în gură. Ea a scris în descrierea fotografiei: „Bine aţi venit în Jamaica”.

Într-o altă fotografie ea îşi priveşte iubitul, dansatorul Ahlamalik Williams, de 25 de ani.

Madonna şi Williams sunt împreună de la sfârşitul anului trecut, acesta fiind dansator în turneul mondial al cântăreţei, Madame X. De asemenea, ea a postat imagini cu fiica sa, Lourdes Leon (23 de ani), precum şi cu fiicele adoptate, Mercy, de 14 ani, şi gemenele Estere şi Stelle, de 7 ani, stând într-un autobuz cu un grup de petrecăreţi.

Cântăreaţa a postat anterior un videoclip în care arătă imagini de la „petrecerea de ziua sa de naştere din Jamaica”, mulţumind locuitorilor că au fost „atât de primitori”.

În clip apare un grup de muzicieni care cântă la petrecere, cu Madonna scuturând o maracă (instrument de provenienţă africană; unul dintre instrumentele reprezentative pentru muzica sud-americană, popularizat graţie unor genuri muzicale latino şi din Caraibe: rumba, salsa, cumbia – n.r.) în ritmul muzicii şi dansând cu iubitul ei.

Copiii ei fac şi ei câteva mişcări impresionante de dans în videoclip.

Legenda muzicii a dezvăluit recent că lucrează la un scenariu de film cu Diablo Cody, care a câştigat premiul Oscar, femeia din spatele unor filme precum Juno, Jennifer’s Body şi Tully.

 

Sursa foto: Instagram