Madonna a publicat pe Instagram un mesaj admirativ la adresa unui manechin în vârstă de 23 de ani

Apropo.ro / 28.04.2015, 08:00
Madonna a publicat pe Instagram un mesaj admirativ la adresa unui manechin în vârstă de 23 de ani
Cântăreaţa americană Madonna, celebră pentru relaţiile sale cu bărbaţi mult mai tineri decât ea, a publicat recent pe reţeaua de socializare Instagram un mesaj admirativ la adresa unui manechin în vârstă de 23 de ani, informează premiere.fr.

Madonna nu a fost niciodată stânjenită de diferenţa mare de vârstă dintre ea şi foştii parteneri de viaţă pe care i-a avut în ultimii ani. Supranumiţi „toyboy” („băiat-jucărie”), aceştia erau seducători, foarte atletici şi mult mai tineri decât vedeta americană.

Vineri, celebra cântăreaţă, ajunsă la vârsta de 56 de ani, a publicat un mesaj admirativ pe reţeaua Instagram la adresa unui manechin în vârstă de 23 de ani.

„Rebel cu 8 pacheţele. La dracu’, da!”, a scris Madonna în acel mesaj, referindu-se la abdomenul foarte bine lucrat la sala de sport al tânărului manechin, care pozează cu pieptul gol într-o fotografie publicată pe reţeaua Instagram.

Potrivit presei internaţionale, celebra cântăreaţă s-a comportat ca o adolescentă îndrăgostită, întrucât textul ei a fost completat de un număr surprinzător de mare de pictograme în formă de inimioare.

Tânărul pe care îl admiră Madonna se numeşte Andrea Denver, are 23 de ani şi este manechin profesionist. Spre deosebire de rapperul canadian Drake, care a afişat o expresie plină de dezgust în momentul care Madonna l-a sărutat, în mod surprinzător, pe scenă, în timpul unui concert la Festivalul Coachella din această primăvară, tânărul manechin a declarat că nu este „insensibil” la farmecele divei americane. Potrivit site-ului TMZ.com, Andrea Denver a afirmat că ar accepta „fără nicio ezitare” să se întâlnească cu Madonna, pe care o consideră „o femeie foarte atrăgătoare”.

Sursa: MEDIAFAX