Madonna a sărutat o dansatoare pe scenă, în Israel

De: Gabriela Voicu / 02.06.2012, 18:00
Madonna a făcut multe lucruri controversate de-a lungul timpului. Unul dintre ele este celebrul sărut cu Britney Spears, pe scena de la MTV VMA, în 2003.

Săruturile lesbi, în public, sunt la modă și in rândul vedetelor, iar Madonna a repetat această experiență, după ce în 2003 le-a sărutat pe Britney Spears și Christina Aguilera, pe scena de la MTV VMA, lansând trend-ul săruturilor lesbi.

Vezi galeria foto

Madonna și Britney Spears

S-a întâmplat din nou zilele trecute, în Israel, unde Madonna a avut o apariție de zile mari la deschiderea turneului său. Schimbând mai multe ținute, diva a dansat provocator și a făcut gesturi scandaloase.

Îmbrăcată foarte sexy, ea s-a sărutat cu una dintre dansatoarele ei, iar acest lucru a fost aplaudat din plin de public, mai ales de cel masculin.

Madonna, dezbrăcată de un dansator

După acest episod, cântăreața nu s-a lăsat și a mers chiar mai departe. Ea a fost dezbrăcată de unul dintre tinereii din trupa ei de dans. Rămasă doar în sutien, Madonna a demonstrat încă o dată că arată foarte bine la 54 de ani, chiar dacă mulți spun că trupul ei este prea lucrat.

Madonna, sărut cu o dansatoare, în România

De altfel, cântăreața obișnuiește să își sărute dansatorii. În 2009, la repetițiile concertului din România, organizat în Parcul Izvor din București, Madonna și-a sărutat una dintre dansatoare.

Diva apăruse pe scena pentru repetiții în jurul orei 16.30, unde a făcut probe de sunet, a cântat și a dansat, iar paparazzi au surprins momentul fierbinte dintre ea și dansatoarea de culoare.