Madonna are interzis să mai intre în cinematografe. Vezi aici ce s-a întâmplat!

Redacția / 15.10.2013, 07:00
Madonna are interzis să mai intre în cinematografe. Vezi aici ce s-a întâmplat!
Madonnei i s-a interzis accesul într-un lanţ de cinematografe american.

Artistei i s-a interzis accesul în lanţul de cinematografe american Alamo Drafthouse, după ce „a scris mesaje telefonice non-stop” în timpul proiecţiei lungmetrajului „12 Years A Slave”, în cadrul Festivalului de Film de la New York.

Astfel, diva nu va mai putea intra într-un cinematograf Alamo Drafthouse decât dacă îşi va cere scuze.

Potrivit criticului de film Charles Taylor, care se afla în sală, Madonna a scris sms-uri în prima jumătate a filmului şi i-a răspuns grosolan unei femei care a rugat-o să închidă telefonul.

La sfârşitul proiecţiei, Madonna „a plecat în grabă” din cinematograf, în timpul aplauzelor la scenă deschisă, deşi, mai târziu, a făcut fotografii cu regizorul peliculei, Steve McQueen, pe care l-a felicitat pentru filmul foarte bine primit de critică şi public.

Lanţul de cinematografe Alamo Drafthouse, cu sediul în Austin, este cunoscut pentru regulile sale stricte în privinţa folosirii telefonului mobil în sălile de proiecţii, clar precizate pe site-ul oficial: „Avem o politică de toleranţă zero faţă de vorbitul la telefon sau scrierea de mesaje în timpul filmului. Dacă un spectator este surprins că vorbeşte la telefon sau scrie mesaje, primeşte un avertisment. Dacă se întâmplă a doua oară, este dat afară din sală, fără să i se returneze banii”.

Tim League, cel care a înfiinţat Alamo Drafthouse, a luat la cunoştinţă faptul că Madonna a încălcat eticheta şi a anunţat pe Twitter: „Până când nu îşi va cere scuze faţă de cinefili, Madonna nu mai are acces pentru vizionare de filme în Drafthouse.” Vedeta nu a comentat încă incidentul.