Madonna face reclama unui radio polonez

Apropo.ro / 07.09.2004, 13:27
Madonna face reclama unui radio polonez
Vedeta americana Madonna va participa la realizarea unui spot publicitar pentru un radio polonez privat, transmite AFP.. Madonna va lucra la spotul pentru Radio Zet începînd din 13 septembrie, cînd își va încheia turneul mondial Re-Invention, au precizat surse din cadrul

Vedeta americana Madonna va participa la realizarea unui spot publicitar pentru un radio polonez privat, transmite AFP..

Madonna va lucra la spotul pentru Radio Zet începînd din 13 septembrie, cînd își va încheia turneul mondial Re-Invention, au precizat surse din cadrul postului. .

În campanie vor fi utilizate și fragmente din videoclipuri ale cîntareței, precum „Vogue”, „Material Girl”, „Frozen” sau „Hollywood”..

„Negocierile au fost dificile. Am investit multa munca și satisfacția noastra este cu atît mai mare cu cît am reușit ceva ce parea imposibil”, a declarat directorul radioului, Robert Kozyra..

În spot, al carui cost de producție nu a fost precizat, Madonna va aparea alaturi de actorul polonez Zbigniew Zamachowski, care a jucat în trilogia „Trei Culori”, a regizorului Krzysztof Kieslowski..

Radio Zet a emis pentru prima data în 1989. .

Mediafax

Tags: