Madonna: „Hello Romania! Esti pregatita?”

De: Marian Andrei / 27.08.2009, 08:50
"Hello Romania! Esti pregatita?". Asa a inceput aseara concertul Madonnei, cel mai mare eveniment artistic al anului.

Peste 60.000 de spectatori au asistat, aseara, la primul concert pe care Madonna l-a sustinut in Romania, ea punand in scena un show fabulos de doua ore, in care calitatile sale de entertainer au fost cu mult deasupra celor de interpreta.

Artista, care a fost acompaniata de 15 dansatori, o formatie de cinci instrumentisti si doi backing vocals, si-a facut aparitia pe scena cu o intarziere de 50 de minute si a inceput show-ul cu melodia "Candy Shop".

Spectacolul de la Bucuresti nu a avut timpi morti – toate piesele au fost legate intre ele ca intr-un potpuriu gigant, fiecare iesire din scena insemnand o revenire fabuloasa.

Madonna a trebuit sa munceasca mult pentru aplauzele publicului, pentru ca in aceasta privinta fanii au fost cam zagarciti.

Noroc de publicul de langa scena, acesta fiind mai activ, pentru ca restul persoanelor prezente in Parcul Izvor au asistat la mai bine de jumatate de concert ca la priveghi.

Moment in care Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson a smuls ropote de aplauze si ovatii.

"Like a Prayer", "La Isla Bonita" "Music", "4 Minutes" si "Give it to me", au fost mai bine primite de public, care a aplaudat, incurajat de Madonna: "Hai Romania, se poate si mai bine".

Galerie foto!

Fanii Madonnei, gata de show

Momentul in care Madonna a amintit de tigani, spunand ca toti suntem egali, indiferent de nationalitate sau orientare sexula a starnit reactii negative in public.

Dupa doua ore de muzica, show-ul s-a incheiat cu melodia "Give it to me", cand pe ecranele mari a aparut "Game Over".

Imediat dupa incheierea spectacolului, Madonna a plecat inapoi la hotelul la care era cazata, alaturi de staff-ul sau si de cele doua fiice ale sale – Lourdes si Mercy.

Deocamdata nu se cunoaste momentul in care vedeta – care a sosit in Romania marti seara, cu un avion particular, ce a aterizat pe aeroportul Baneasa-Aurel Vlaicu – va parasi Romania pentru a se indrepta spre Sofia, unde, sambata, are programat urmatorul show din turneul "Sticky & Sweet".

Madonna, la Bucuresti

Foto: Cosmin Bararu