Madonna il considera pe Jesus „jumatatea ei”

Apropo.ro / 19.08.2009, 16:31
Guy Ritchie stai deoparte, Madonna il iubeste la nebunie pe Jesus!

Guy Ritchie stai deoparte, Madonna il iubeste la nebunie pe Jesus!

Jucaria masculina a Madonnei, modelul Jesus, se pare ca i-a intrat bine pe sub piele si in suflet cantaretei incat aceasta declara ca el este marea dragoste a vietii ei.

Cantareata, care de curand a implinit 51 de ani, se afla impreuna cu Jesus si copii sai in Italia. "El este dragostea mea. M-a sustinut puternic pana acum si nici nu stiu cum sa ii multumesc pentru ce face pentru mine", spune artista.

Aceste cuvinte au fost rostite de Madonna chiar in timpul petrecerii sale cu ocazia aniversarii varstei, dupa care l-a imbratisat cu foc pe Jesus si l-a sarutat. Dragostea lor a continuat si a doua zi, la bordul unui yacht de lux, alaturi de cei patru copii ai Madonnei.

madonna si jesus

Ei au fost fotografiati in timp ce se distrau si plonjau in apa, direct de pe vas. Un apropiat al cuplului sustine ca l-a vazut pe Jesus mai emotionat ca niciodata, el fiind impresionat de starea de fericire a cantaretei. "Pareau o familie adevarata care isi savurau concediul", adauga acesta.

Madonna este asteptata la Bucuresti, pentru a sustine cel mai tare concert al anului, in Parcul Izvor, pe data de 26 august 2009.

GALERIE FOTO

madonna

madonna

Madonna si Jesus, in tandreturi