Madonna, indecenta sub privirile fiicei sale

Apropo.ro / 15.11.2011, 16:10
Imbracata sumar si pusa pe distractie, Madonna si-a dus fiica adolescenta intr-un club din New York, unde i-a aratat cum ar trebui sa se distreze tineretul.

Madonna inca refuza sa se comporte potrivit varstei ei, de 53 de ani. Artista si-a pus cizmele de piele, ciorapii din plasa si pantalonii scurti pe ea si si-a dus fiica de 15 ani, intr-un club din New York.

In plus, diva a fost insotita de iubitul ei cu mult mai tanar, danasatorul Brahim Zaibat (24 de ani). Motivul iesirii a fost organizarea unui concurs pentru a-i gasi Madonnei un nou dansator.

Madonna se distreaza…

Cu toate acestea, Madonna nu a stat sa se uite la altii cum danseaza si s-a zbenguit alaturi de tinerii din club, sub privirile fiicei ei, care a ramas deoparte, privind dezmatul din jur.

Noul single al Madonnei, „Give Me All Your Love”, care „s-a scurs” pe internet cu luni inainte de promovarea oficiala, este prima piesa lansata de cantareata dupa incheierea colaborarii cu Warner Bros, casa de discuri la care a activat inca de la inceputul carierei.

…Lourdes isi priveste socata mama

Nu este prima data cand Madonna isi eclipseaza fiica la petreceri. Ea si Lourdes au defilat pe covorul rosu la petrecerea organizata de revista Vanity Fair dupa Gala Premiilor Oscar 2011, iar cantareata a afisat o tinuta mai sumara decat a fiicei ei.