Madonna își dorește înca un copil

Apropo.ro / 24.04.2006, 12:49
Madonna își dorește înca un copil
Madonna, 47 de ani, încearca din rasputeri sa ramâna însarcinata cu soțul ei, regizorul britanic Guy Ritchie. Diva muzicii pop, care mai are un baiețel cu actualul ei soț, Rocco, în vârsta de cinci ani, spera ca venirea pe lume a unui alt copil ar întari mariajul lor care a

Madonna, 47 de ani, încearca din rasputeri sa ramâna însarcinata cu soțul ei, regizorul britanic Guy Ritchie.

Diva muzicii pop, care mai are un baiețel cu actualul ei soț, Rocco, în vârsta de cinci ani, spera ca venirea pe lume a unui alt copil ar întari mariajul lor care a început sa scârțâie.

Cântareața, care mai are o fetița în vârsta de noua ani dintr-o relație anterioara, a declarat ca a fost de acord sa încerce sa mai aiba un copil dupa ce soțul ei i-a marturisit ca i-ar placea ca fiul lor sa mai aiba o sora sau un frate.

O sursa apropiata cuplului a declarat ziarului britanic Daily Star: „Sunt mai îndragostiți ca oricând și conceperea unui alt copil este pe lista lor de prioritați. Deși Madonna are un turneu mondial, știe ca este în plina forma pentru a cânta în timp ce este însarcinata”.

Presa a speculat de ceva vreme ca relația Madonnei cu Guy se confrunta cu niște probleme. Acestea au aparut în momentul în care starul a început sa petreaca din ce în ce mai mult timp cu producatorul de la studioul ei de înregistrari, Stuart Price, care s-a ocupat de noul ei album, „Confessions On A Dancefloor'”.

Mediafax