Madonna lanseaza parfumul „Truth or Dare”

Apropo.ro / 23.12.2011, 16:40
Madonna lanseaza parfumul
Madonna se alatura vedetelor care au lansat propriile parfumuri si prezinta "Truth or Dare", o aroma "sincera si provocatoare", asa cum il catalogheaza diva.

Dupa ani in care multe celebritati si-au lansat parfumuri, celebra Madonna s-a hotarat sa exploreze acest domenium, iar „Truth or Dare” este produsul pe care il promoveaza printr-o reclama sexy.

Momentan nu se stiu prea multe despre parfumul divei, ci doar ca va fi o aroma florala, lemnoasa si vanilata.

„Truth or Dare” by Madonna poarta numele documentarului lansat de artista in luna mai a anului 1991, avand incasari de peste 29 de millioane de dolari si fiind catalogat drept unul dintre cele mai reusite documentare de gen.

Madonna – „Truth or Dare”

Mai mult, lansarea acestui parfum de debut va coincide cu aparitia noului album semnat Madonna, primul material reiesit din colaborarea artistei cu Live Nation Records.

Campania publictara a acestui produs va fi semnata de celebrul Fabien Baron de la Baron & Baron, alaturi de care Madonna a lucrat pentru cartea „Sex”, lansata in 1992.

Madonna a declarat ca a fost mereu obsedata de parfumuri si ca si-a dorit dintotdeauna sa creeze ceva personal, care sa o reprezinte, dar in care sa se regaseasca si alti oameni. Ceva sincer si totusi provocator. De aici si denumirea „Truth or Dare”.