Madonna, lăsată fără lenjerie intimă de către hoți

De: Carmen Ulian / 08.04.2014, 16:15
Madonna, lăsată fără lenjerie intimă de către hoți
Madonnei i-a fost furată lenjerie intimă de aproape 3.000 de dolari, după o ședință foto importantă.

Madonna primise lenjeria intimă de la designerul Deborah Marquit și valora aproape de 3.000 de dolari. Vedeta pozase la New York pentru revista L’uomo Vogue – versiunea pentru bărbați, însă finalul a fost așa cum nu se aștepta.

madonna

Furtul a avut loc puțin după miezul nopții. Madonna a depus o plângere la poliție și speră ca hoțul să-i returneze sacoșa cu lenjerie. Și designerul speră că totul nu a fost decât o eroare, iar lucrurile unicat vor fi înapoiate.

Lenjeria intimă Deborah Marquit este apreciată de vedetele internaționale precum Rihanna, J. Lo, Britney Spears, etc. Acestea sunt solicitate deseori în pictoriale pentru Voguw, GQ, Elle, Esquire, New York Times, W Magazine și multe altele.

La cei 55 de ani ai săi, Madonna dovedește că vârsta nu este un impediment atunci când vrei să fii fashion icon. În pictorial a adoptat un look androgin, a purtat un sutien de satin și nu s-a epilat la subraț. Nu are nicio remușcare pentru acest lucru, ba chiar a postat pe Instagram o imagine cu ea așa. Susține în continuare proiectul „Art for Freedom”.