Madonna le-a arătat fundul italienilor, în concert (Video)

De: Gabriela Voicu / 14.06.2012, 10:00
Madonna le-a arătat fundul italienilor, în concert (Video)
Dupa ce în Israel și în Turcia a făcut câteva gesturi șocante pe scenă, Madonna și-a continuat show-ul controversat în Italia.

Madonna nu se dă înapoi de la nimic! După ce săptămâna trecută le-a arătat musulmanilor un sân, aseară vedeta și-a dat jos pantalonii în fața fanilor italieni, arătându-le fundul.

De când a pornit în noul ei turneu, numit sugestiv „MDNA”, Madonna nu încetează să-și șocheze fanii din lumea întreagă. Oricum, aceștia sunt obișnuiți deja, având în vedere că mai toate turneele artistei au stârnit controverse.

Aseară, în timpul concertului pe care l-a susținut pe Stadionul Olimpic din Roma, artista, îmbrăcată doar în sutien, ciorapi și pantaloni, a început să se dezbrace. De data asta, nu și-a dezvelit sânul, ci a ales să-și dea jos pantalonii și să le arate spectatorilor fundul.

S-ar putea spune că piesa „Human Nature” („Natură Umană”) o împinge pe Madonna să reacționeze cât mai natural posibil, dezbrăcându-se. Atât incidentul de la Roma, cât și cel de la Istanbul s-au petrecut în timp ce artista interpreta această piesă.

Totuși, au existat voci care au criticat „îndrăzneala” vedetei și au catalogat-o drept „disperată” și „penibilă”.

Turneul de anul acesta, „MDNA”, este cel de-al nouălea din cariera artistei.