Madonna: „M-a amenințat cu un cuțit și m-a violat”

Apropo.ro / 07.10.2013, 12:30
Madonna:
Acestea sunt amintirile Madonnei care îi provoacă durere atunci când se gândește la începutul carierei sale.

Madonna, 55 de ani, a dezvăluit că a fost violată sub amenințarea unui cuțit pe acoperișul unei case din New York. Avea doar 19 ani pe atunci și încerca să-și construiască o carieră. Încidentul a avut loc la puțin timp după ce s-a mutat în marele oraș american.

Dacă ai nevoie de un serviciu meteo mai detaliat, vizitează vremea apropo

Orașul nu m-a primit cu brațele deschise. În primul an am avut parte de cea mai urâtă experiență din viața mea. Am fost amenințată cu un cuțit și violată, pe acoperișul unei case. Apartamentul mi-a fost spart de hoți de trei ori, nu știu de ce, nici nu aveam lucruri de valoare. Mi-au luat atunci primul meu casetofon. Ă‚sta era cel mai valoros lucru„, a dezvăluit artista într-un interviu acordat Harper’s Bazaar.

A fost greu iar eu eram singură. În fiecare zi mă încurajam singură că trebuie să merg mai departe indiferent de ce mi se întâmplă„, a mai spus Madonna.

Madonna

Cântăreața care a crescut în Rochester, Michigan, își amintește că și ea era diferită de celelalte fete de vârsta ei. Era mai rebelă, nonconformistă, care atrăgea bărbații ca un magnet, dar care a învățat cum trebuie să se apere singură.

Succesul l-a cunoscut în 1984 odată cu lansarea hit-ului „Like a virgin”. A vândut atunci peste 300 de milioane de albume.

A încercat din răsputeri să ajungă sus, prin multă muncă și ambiție. „Poate nici acum nu am prieteni, asta este mai greu atunci când nu ai timp de viață personală și te focusezi pe viitorul tău” a mai adăugat Madonna.

Artista este mama a patru copii, dintre care doi sunt adoptați, lși împreună locuiesc la New York. „Cei patru copii sunt o binecuvântare pentru mine„, spune Madonna.