Madonna, omagiu emoţionant la 5 ani de la moartea lui Michael Jackson

De: Cătălina Matei / 02.06.2014, 09:32

Madonna, omagiu emoţionant la 5 ani de la moartea lui Michael Jackson
Madonna a publicat pe Instagram o fotografie făcută în 1991, în care apare alături de "regele muzicii pop", Michael Jackson.

La descrierea fotografiei, Madonna a scris „King and Queen” (Regele şi Regina).

Madonna i-a adus un omagiu lui Michael Jackson şi în cadrul concertului de la O2 Arena din Londra, în 2009, aceeaşi sală de spectacole în care „regele muzicii pop” ar fi trebuit să revină pe scenă printr-o serie de 50 de concerte. O fotografie din tinereţea lui Michael Jackson a apărut pe scenă, în timp ce Madonna interpreta piesa „Holiday”. În timpul acestui cântec, un dansator îmbrăcat ca Michael Jackson a urcat pe scenă purtând pantaloni negri, o jachetă strălucitoare, şosete albe şi o mănuşă albă.

De asemenea, într-o discuţie despre „regele muzicii pop”, Madonna a declarat că a fost îndrăgostită de el şi a menţionat că l-a cunoscut la începutul anilor 1980, când aveau acelaşi manager, au devenit prieteni şi au început să scrie unele piese împreună. Cântăreaţa a mai spus că petreceau timpul împreună, „vizionând filme, luând cina, mergând la Oscar, prostindu-se”.