Madonna pe primul loc în topul celor mai bogaţi cântareţi

Apropo.ro / 03.12.2014, 10:33
Madonna pe primul loc în topul celor mai bogaţi cântareţi
Chiar dacă anul acesta Madonna nu a lansat în mod oficial niciun material, ea reuşeşte totuşi performanţă de a fi pe primul loc într-un top al celor mai bogaţi artişti din domeniul muzical cu o valoare netă de 800 milioane de dolari. Cel puţin aşa ne spun cei de la Wealth-X, care au făcut socotelile în lumea celor celebri şi bogaţi.
Cu o contribuţie semnificativă încă din anii 1980, Madonna a reuşit performanţa de a se păstra în atenţia publicului timp de mai bine de 30 de ani. Fie prin controverse, fie prin muzică sau chiar ca autoare a unor cărţi pentru copii, ea a acumulat o avere de 800 milioane de dolari, fapt care o clasează pe primul loc al celor mai bogaţi artişti. 
  
Pe locul doi, se află o altă legendă, Sir Paul McCartney, care a cunoscut faima cu trupa „Beatles” încă din anii ’60. Averea de 660 milioane de dolari se datorează carierei solo ce a urmat dupa nebunia cu „Beatles”, dar şi altor afaceri conexe, ne spun aceiaşi specialişti de la Wealth-X. 
  
Apariţia suprinzatoare de pe locul trei îi aparţine lui Andre Romelle Young, cunoscut mai bine sub numele de Dr. Dre, care la vârstă de 45 de ani a acumulat o avere de 650 milioane de dolari. Cântăreţul de rap care a cunoscut celebritatea în anii ’80 s-a reprofilat între timp şi a devenit un respectat producător muzical, cea mai faimoasa dintre colaborări fiind cea dintre el şi Eminem. 
 
Pe lista organizată de cei de la Wealth-X mai apăr şi Celine Dion, Mariah Carey, Elton John, dar şi Beyonce. 

sursa: wealthx.com