Madonna, promovata de Lourdes pentru albumul „Celebration” (Video)

Apropo.ro / 03.09.2009, 15:52
Toata lumea a vazut cat de bine seamana fiica Madonnei, Lourdes, cu aceasta. Ne aminteste de diva in tinerete.

Toata lumea a vazut cat de bine seamana fiica Madonnei, Lourdes, cu aceasta. Ne aminteste de diva in tinerete.

Frumoasa adolescenta de aproape 13 ani apare imbracata in rochie de mireasa, cu voal, si manusi albe precum Madonna in "Like a Virgin", pe afisele ce promoveaza noul album al mamei sale "Celebration".

Se vede bine treaba ca regina muzicii pop pune mare accent pe imagine, mai ales ca cele doua seamana ca doua picaturi de apa, iar ca mama este mandra de aceasta. In turneul mondial pe care artista il sustine in prezent, "Sticky & Sweet", Lourdes, Lola cum este alintata, a fost alaturi de mama sa la fiecare concert in parte. Au dansat impreuna pe scena si au rupt ropote de aplauze. Imbracata asemenea dansatorilor, nu o deosebeai pe Lourdes restul.

Desigur, intotdeauna trebuie sa existe voci care sa nu fie de acord cu asemenea lucruri, mai ales cand copii trebuie sa mearga la scoala si sa isi faca temele.

Pe de alta parte, si Madonna nu prea e usa de biserica, daca ne gandim ca Lola apare in clipul "Celebration" unde mama ei se saruta cu iubitul ei mai tanar, Jesus Luz.

 

 Madonna – Celebration (videoclip oficial) de pe tare.ro

  Pentru varsta ei, Lourdes Maria Ciccone Leon este destul de matura, avand in vedere si mediul in care traieste.

Fratele Madonnei, Christopher Ciccone, o asigura pe sora sa ca Lourdes este "o bomba cu ceas" si ca poate va fi mai nabadaioasa decat a fost Madonna in tinerete.

"Lola este precum mama sa in momentul cand a urcat prima oara pe scena. Diferenta este aceea ca ea este cu mult mai tanara", adauga Christopher.

lourdes

Cele doua se inteleg de minune, iar Lourdes are parte de o educatie mult mai solida si serioasa decat a avut Madonna. Ea a fost trimisa la un liceu particular de franceza, in Londra, unde a studiat bilingv. Madonna considera ca educatia copiilor ei este totul. Diva este mandra de fiica sa ca vorbeste franceza, care uneori cand vorbeste la telefon si este mama ei in preajma, o foloseste pentru ca ea sa nu inteleaga nimic.

Fratele Madonnei, cel care a si scris o carte despre ea, povesteste ca Lola este o tanara ambitioasa, care va reusi sa obtina orice isi va propune. "Lourdes are raspunsuri pentru orice. Nu poti sa o pui in dificultate", adauga acesta.

madonna like a virgin

Madonna si-a crescut copiii dupa reguli stricte, cu un anumit tip de mancare impus (macrobiotic) precum si alte restrictii.

O sursa din anturajul Madonnei declara ca Lourdes este singura persoana din lume dura cu vedeta. Ea nu ezita sa ii spuna mamei sale ori de cate ori este penibila.

 Madonna este sustinuta in concerte de Rocco si Lourdes:

 

Rocco in concertul mamei sale Madonna de pe tare.ro

 

 

Lourdes aka Lola in concertul mamei sale Madonna de pe tare.ro

Â