Madonna, PSY, Raffaella Carra, James Brown şi Cornelia Catanga vin la “Te cunosc de undeva!” – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 12.10.2018, 15:05
Madonna, PSY, Raffaella Carra, James Brown şi Cornelia Catanga vin la “Te cunosc de undeva!” - FOTO
Distracţie, transformări, voci bune şi sută la sută live, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Te cunosc de undeva!”, prezentată de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi, la Antena 1. O ediţie care se va deschide cu un moment special susţinut de Alexandra Velniciuc şi Romică Ţociu, care îi vor readuce pe micul ecran pe eroii scenei de altădată, faimoşii Anda Călugăreanu şi Toma Caragiu.

Şi în această sâmbătă, concurenţii de la “Te cunosc de undeva!” se vor întrece în transformări, una mai spectaculoasă decât alta. Alin Gheorghişan va fi un sud coreean celebru, inepuizabilul star PSY, şi va cânta despre corpul lui perfect, moştenit de la tatăl său, Romică Ţociu va fi o divă bologneză, la fel de celebră în Italia, Spania, Malta, Albania, Grecia, America Latină şi Rusia, dar şi la “Te cunosc de undeva!”, Raffaella Carra, iar Ana Baniciu şi Raluka vor trebui să cânte şi să danseze la nivel de top, precum Cardi B şi Bruno Mars.

Engleza lui Jean de la Craiova va fi din nou greu încercată de un personaj legendar, cunoscut în istoria muzicii şi ca Mr. Dynamite, anume James Brown, Carmen Rădulescu va fi o cântăreaţă britanică de origine galeză cu o voce inconfundabilă, Bonnie Tyler, în timp ce Barbara Isasi, solista de la Mandinga, o va interpreta pe Meghan Trainor, o artistă nelipsită din topurile internaţionale.

Mihai Trăistariu va deveni pentru o seară muzicianul american Charlie Puth, Alexandra Velniciuc va fi o divă adevărată, care tronează de zeci de ani în topuri, inepuizabila Madonna, pe când Connect-R va cânta muzică lăutărească în travesti, transformat în Cornelia Catanga şi acompaniat de taraful Silvian Voicu.

Cea mai reuşită transformare a galei va fi desemnată în urma punctelor oferite de juraţii Ozana Barabancea (voce), Andreea Bălan (coregrafie), Cristi Iacob (actorie) şi Aurelian Temişan (show), dar şi de concurenţii de la canapea, căci fiecare dintre ei are posibilitatea să acorde cinci puncte unuia dintre colegi.
Pe scenă, alături de concurenţi, va urca Furnix Team, baletul condus de Furnica, iar Gianina Corondan le va arăta telespectatorilor ce s-a mai întâmplat în culisele show-ului.

Care va fi cea mai bună transformare a serii, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Te cunosc de undeva!”.