Madonna și-a angajat cinci sosii

De: Marian Andrei / 08.04.2012, 12:17
Madonna și-a angajat cinci sosii
Pentru a scăpa de hărțuiala paparazzilor, dar și a fanilor, pe durata următorului său turneu mondial, Madonna și-a angajat cinci sosii.

Artista americană a venit ea însăși cu ideea acestui plan, care îi va permite să treacă neobservată pe durata turneului și este convinsă că această stratagemă va reuși să îi păcălească pe fani și pe paparazzi.

„În timpul turneului,«clonele» vor fi trimise în fața ei, pentru a crea o diversiune, atunci când ea va ieși din hoteluri, restaurante, săli de concerte sau orice alte spații publice. Madonna este îngrijorată în privința normelor de securitate din țările străine și nu dorește să fie victima paparazzilor care o urmăresc. E un plan strălucit, iar ea este convinsă că va funcționa”, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Madonna predă celor cinci sosii cursuri speciale, pentru ca acestea să învețe să meargă, să vorbească și să se comporte ca ea.

Turneul mondial al Madonnei, prin care cântăreața își promovează cel mai recent material discografic, intitulat „MDNA”, va debuta cu un concert în Israel, la Tel Aviv, pe 29 mai, și va continua cu spectacole în Europa, America de Nord, America de Sud și Australia.