Madonna studiază Coranul

Apropo.ro / 08.10.2013, 10:53
Madonna studiază Coranul
Madonna a dezvăluit într-un interviu recent că a început să studieze Coranul, manifestându-şi interesul faţă de islamism inspirată de iubitul ei musulman.

Cântăreaţa în vârstă de 55 de ani, care în prezent are un iubit musulman, a dezvăluit pentru publicaţia Harper’s Bazaar că a început să studieze Coranul. Madonna a fost botezată în religia catolică, dar, în ultimii 17 ani, a devenit o adeptă a Cabalei, o ramură mistică a iudaismului.

În prezent, artista, care are un iubit musulman, a început să studieze islamismul, exprimându-şi dorinţa de construi şcoli pentru fete în ţările musulmane. „Cred că este important să studiezi toate cărţile sfinte”, a declarat aceasta în interviu.

Madonna studiază Cabala din 1996 şi l-a convins şi pe fostul soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, să asiste la servicii religioase de acest tip, înainte de divorţul din 2008. Recent însă, ea a avut dispute legate de religie cu actualul ei partener, Brahim Zaibat, în vârstă de 25 de ani, care este de religie musulmană.