Madonna, topless în timpul unui concert (Video)

De: Gabriela Voicu / 11.06.2012, 13:00
Madonna, topless în timpul unui concert (Video)
Madonna și-a șocat fanii în timpul unui concert din Turcia, făcând un gest care a fost aclamat și criticat deopotrivă. Madonna și-a șocat fanii în timpul unui concert din Turcia, vedeta făcând un gest care a fost atât aclamat, cât și criticat de cei care l-au văzut. Cântăreața

Madonna, în vârstă de 53 de ani, a susținut un concert la Istanbul, Turcia, în fața a peste 55.000 de oameni, iar în timpul piesei „Human Nature” și-a dezgolit unul dintre sâni.

Acest moment vine dupa ce recent ea și-a sărutat o dansatoare, pe scenă, în timpul concertului din Israel.

În Turcia, diva a urcat pe scenă purtând o pereche de pantaloni largi și o cămașă albă, având părul prins și spatele tatuat cu cuvintele „NO FEAR”. Pe parcursul piesei, Madonna și-a dat jos cămașa, rămânând în sutien, apoi și-a dezgolit unul dintre sâni, spre deliciul fanilor, care au aclamat-o și aplaudat-o.

Vedeta s-a întors apoi cu spatele la public și și-a descheiat fermoarul pantalonilor, dar nu a lasat la vedere mai mult. Madonna a început apoi să cânte piesa „Like a Virgin”.

Artista a mers în Turcia alături de iubit, Brahim Zaibat, de cei doi copii ai ei, Rocco și Mercy, dar și de personalul său, format din 200 de oameni.

Madonna se află în toiul turneului mondial prin care își promovează cel mai recent material discografic, intitulat „MDNA”. Acesta este al 12-lea album de studio al Madonnei și urmează materialului discografic „Hard Candy”, lansat în 2008.

Turneul mondial al vedetei va avea spectacole în Europa, America de Nord, America de Sud și Australia.

Pe 26 august 2009, Madonna a concertat în București, în cadrul turneului „Sticky and Sweet”.