Madonna tot la tinerei trage! Noul iubit are 26 de ani

De: Cătălina Matei / 10.01.2014, 08:00
Madonna tot la tinerei trage! Noul iubit are 26 de ani
Se pare că diva are o flebeţe la dansatorii sub 30 de ani. Nici nu a încheiat bine relaţia sa cu Brahim Zaibat, că Madonna a trecut deja la următorul iubit: tot un dansator, mai tânăr cu 29 de ani decât ea!

La cei 55 de ani ai săi, cântăreaţa este în mare formă, atât fizică cât şi… sentimentală! Se pare că Madonna ”pofteşte” doar la bărbaţi arătoşi, preferabil dansatori, şi foarte tineri.

Conform tabloidului american Radar Online, la nicio lună după ce s-a despărţit de Brahim Zaibat (25 de ani), noul iubit al Madonnei este Timor Steffens, în vârstă de 26 de ani. Cei doi s-au cunoscut în timpul unei vacanţe petrecută la schi, în Elveţia.

În câteva fotografii publicate de Timor pe contul său de Instagram, dansatorul poate fi văzut în compania Madonnei şi a fiului ei de 13 ani, Rocco. Imaginile sugerează că Timor este un prieten mai vechi al familiei artistei.

Şi tot conform Radar Online, Timor a însoţit-o pe Madonna la petrecerea de Anul Nou organizată de designerul Rudolph Valentino în Gstaad, Elveţia.