Madonna va lansa un nou album în 2015

Apropo.ro / 16.09.2014, 11:07
Madonna va lansa un nou album în 2015
Madonna lucrează la un nou material discografic cu producătorul american de muzică dance electronic, Diplo. Artista urmează să lanseze un nou album de studio în 2015.
„(Madonna, n.r.) este în studio cu Diplo şi se distrează de minune”, a spus Guy Oseary, care a precizat că noul album al artistei va fi editat de casa de discuri Interscope, o subsidiară a Universal Music, informează nme.com.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Diplo, pe numele său real Thomas Wesley Pentz, în vârstă de 35 de ani, este producător, compozitor şi DJ de muzică dance electronică. DJ-ul a declarat, într-un interviu pentru Billboard, că, până în prezent, din colaborarea sa cu Madonna au ieşit cel puţin trei cântece „extraordinare”. „Sunt foarte norocos pentru că (Madonna, n.r.) este foarte înţelegătoare şi deschisă la ideile mele”, a spus Diplo.
 
Producătorul american a mai anunţat recent, într-un interviu pentru site-ul brazilian www.heloisatolipan.com.br, că una dintre piesele de pe noul album al Madonnei, pe care a scris-o împreună cu artista americană, se numeşte „Bitch, I’m Madonna”.
 
Potrivit Mediafax, Madonna a lucrat pentru noul album şi cu DJ-ul suedez Avicii şi cântăreaţa pop britanică Natalia Kills.
 
Foto: AFP – Mediafax Foto
 
Pe de altă parte, presa britanică vorbea recent despre două cântece de pe noul album ale căror versuri au fost publicate pe internet fără voia artistei şi în care Madonna îşi critica fostul soţ, regizorul britanic Guy Ritchie, şi pe Lady Gaga.