Madonna viseaza sa fie tiganca

De: Manuela Stoicescu / 15.02.2008, 11:30
Madonna viseaza sa fie tiganca
Dupa realizarea unui film cu tigani, Madonna a marturisit ca viseaza la modul de viata al acestora si ca si-ar dori sa poata calatori si canta asemenea lor.

Vedeta in varsta de 49 de ani a marturisit ca este atrasa de "spiritul liber" al lui Eugene Hutz, vocalistul trupei de gypsy punk, Gogol Bordello. Madonna a debutat ca regizoare cu proiectul "Filth and Wisdom", al carui rol principal este detinut chiar de mai sus-mentionatul Eugene.

"Cred ca visez in secret sa fiu tiganca. Ador ideea de a calatori si a canta, lasand viata sa curga dupa propriul ei ritm", a declarat cantareata. Madonna a explicat ca in ciuda succesului, se lupta inca sa-si dea seama de contradictiile vietii, de diferentele dintre bine si rau.

Filmul ei trateaza povestea unui filosof si poet din Ucraina care vine in Londra pentru a se afirma insa sfarseste ca fiind o "escorta". Proiectul a intampinat reactii diverse, unii critici vazandu-l ca fiind "un film prost si kitsch" si altii ca demonstrand un real potential din partea cantaretei.