Maestrul Gheorghe Zamfir, concert extraordinar de Crăciun

Apropo.ro / 28.11.2014, 12:07
Maestrul Gheorghe Zamfir, concert extraordinar de Crăciun
Pe 18 decembrie, artistul va susţine un concert extraordinar de Crăciun, alături de unii dintre cei mai buni artişti români, pe scena de la Sala Palatului.
Mari vedete ale scenei româneşti îşi dau întâlnire în 18 decembrie la Sala Palatului din Bucureşti pentru un spectacol extraordinar de Crăciun, ce se anunţă a fi evenimentul lunii decembrie.
 
Alături de gazda acestei seri de gală, marele maestru al muzicii Gheorghe Zamfir, vor fi artişti de geniu ai scenei româneşti, violonistul Eugen Sârbu, venit special împreună cu vioara sa Stradivarius de la Londra, actorul Dan Puric ce pregăteşte un moment unic, dedicat acestui spectacol, soprana Alexandra Coman, pe care aţi putut să o urmăriţi evoluâmd alături de Placido Domingo sau Jose Carreras, emblematicul cor de camera Madrigal şi , nu în ultimul rând, Orchestra Naţională Gheorghe Zamfir, sub bagheta carismaticului dirijor Florin Totan. 
 
Maestrul Gheorghe Zamfir, este autor a peste 300 de lucrări în stil folcloric, cameral, coral, vocal, instrumental şi simfonic, a vândut peste 120 de milioane de discuri în toată lumea, are peste 160 de albume înregistrate, şi peste 100 de discuri de aur şi de platină, alături de nenumărate distincţii şi onoruri la nivel mondial.
 
 
 
 
Programul concertului din 18 decembrie va cuprinde prelucrări folclorice româneşti, interpretate în mod autentic, melodii celebre din repertoriul internaţional, lucrări clasice şi creaţii proprii ale maestrului Gheorghe Zamfir, dar şi inspiratele momente artistice semnate de inegalabilul Dan Puric.
 
Spectacolul se înscrie în seria de evenimente concertistice cu participarea extraordinară a artiştilor români, a căror valoare a depăşit în notorietate graniţele României şi ale căror cariere artistice se află permanent, atât în atenţia specialiştilor din domeniu, cât şi a publicului internaţional, promovând imaginea României şi a culturii româneşti în lume. Sintetizat, proiectul ”DESTINNAŢIE ROMÂNIA” promovează brand-uri artistice româneşti cu palmares national si internaţional. 
 
Prezenţa evenimentului în mass-media internaţională, pe paginile oficiale şi de social media ale marilor artişti români prezenţi în spectacolul din 18 decembrie de la Sala Palatului, duce la promovarea valorilor româneşti, a autencităţii naţionale şi implicit a României ca destinaţie.
 
Biletele pentru concertul extraordinar de Crăciun ”Gheorghe Zamfir şi invitaţii săi” au fost puse în vânzare şi pot fi achiziţionate  de la Sala Palatului, Cinema Patria, TNB, in magazinele Inmedio, Vodafone, Orange, Domo, Libraria Eminescu, in reteaua agentiilor EUROLINES & TUI TRAVELCENTER si online pe www.bilete.ro, www.bilet.ro, www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.ticketstore.ro  si www.ticketnet.ro.
 
Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, după cum urmează:
 
VIP -199 Ron
 
Cat. I: 149 Ron
 
Cat.II – 99 Ron
 
Cat.III – 75 Ron
 
Cat IV – 49 Ron