Mafioți la patru stele

Apropo.ro / 06.02.2006, 11:01
Mafioți la patru stele
Cea mai bine vanduta trupa din Romania, BUG Mafia, și-a lansat, saptamana trecuta, primul volum din albumul aniversar "Viața noastra". "Petrecerea din Pantelimon" s-a mutat, cu aceasta ocazie, la un hotel de patru stele, pe care BUG Mafia l-a ales pentru întalnirile cu presa.

Cea mai bine vanduta trupa din Romania, BUG Mafia, și-a lansat, saptamana trecuta, primul volum din albumul aniversar „Viața noastra”. „Petrecerea din Pantelimon” s-a mutat, cu aceasta ocazie, la un hotel de patru stele, pe care BUG Mafia l-a ales pentru întalnirile cu presa.

Prima supriza a „mafioților”: un album cu 14 din cele mai cunoscute piese BUG Mafia (plus o melodie noua, intitulata „Viața noastra”) reînregistrate. A doua surpriza: Adriana Vlad, singura voce feminina care se aude pe CD. „De regula, pe un album aniversar sunt adunate înregistrarile originale. Noi am preferat, însa, sa reînregistram toate piesele, pentru ca în momentul în care au fost scoase pe piața, condițiile tehnice nu erau la fel de bune ca acum”, explica Tataee, „mafiotul șef”. Și daca tot au înregistrat din nou melodiile, s-au gandit sa opteze pentru o singura voce feminina, în locul celor cu care au colaborat de-a lungul timpului. „Adriana Vlad este absolventa de psihologie. Nu știm foarte multe despre ea, decat ca e din Brașov și ca pana acum a participat la cateva concursuri de muzica, noua ne-a placut foarte mult și-am preferat-o altor doua fete. Nu am organizat o preselecție propriu-zisa”, precizeaza Tataee.

De-a lungul timpului, BUG Mafia a inițiat mai multe proiecte inedite. Mai întai a fost colaborarea cu Loredana. „Este greșit sa se spuna ca Loredana ne-a facut cunoscuți. În momentul acela lansasem , care s-a dovedit a fi cel mai mare succes al nostru, iar Loredana a alergat doua luni ca sa înregistram cu ea”, pune lucrurile la punct Tataee.

Al doilea proiect important a fost coloana sonora pentru serialul de televiziune „Baieți buni”. Inițiativa le-a adus din nou vizibilitate, deși o mare parte din fanii lor au strambat din nas la ideea ca „gaborii” de pe primele albume s-au transformat subit în „baieți buni”. „Ne-am schimbat și noi, s-au mai schimbat și lucurile în Romania. În plus, daca am canta despre același lucuri ca acum 10 ani, unde ar mai fi provocarea?”, întreaba, retoric, Tataee. „Oricum, noi am ramas la fel. Avem aceeași prieteni ca acum zece ani”, adauga Caddy. Din aceasta perspectiva, nici hotelul de patru stele ales pentru întalnirea cu ziariștii nu li s-a parut o alegere greșita. „Așa se procedeaza în afara. Pe hip-hop-erii din State nu-i întreaba nimeni de ce se plimba cu limuzine. Nu ca ar fi și cazul nostru… noi nu avem bani”, susține Tataee.

Afla cum se raporteaza „mafioții” la Paraziții sau Sișu și Puya doar din

Tags: