Maga şi Tudoran îşi lansează clipul pentru single-ul „Copilul din mine”

De: Nicoleta Nicolae / 19.10.2013, 07:00
Maga şi Tudoran îşi lansează clipul pentru single-ul
Piesa ,,Copilul din mine” este cel mai recent proiect muzical semnat de Cosmin Tudoran, cunoscut mai ales ca solist al formaţiei Ca$$a Loco şi Gabi Maga, chitarist al trupei Vunk.

Scenariul pentru filmare s-a născut într-o deplasare spre Iaşi : „Ideea clipului s-a născut în dubă, pe drumul de la Iaşi spre Bucureşti când eu şi Petru Ivu (VUNK) am fost obligaţi să facem un brainstorming din pricina plictiselii. Clipul surprinde exact atmosfera de vacanţă care a fost la filmări.”, a povestit Maga

Cum lucrurile simple pot fi uneori cele mai grele, acest lucru li s-a întâmplat şi lui Maga şi Tudoran. „Ideea clipului e simplă. A fost extrem de greu să ajungem la ea, dar a ieşit fix ce trebuie fix ce ne-am dorit. S-a filmat intr-un cartier rezindenţial din Corbeanca, în pădure la Băneasa şi pe Transfăgărăşan. La munte, cred că am fost singurii nebuni pe bicilete şi ne-am împiedicat de mulţi participant la raliul Mongoliei care au ales această rută fiind în trecere prin ţara noastră”, a declarat Cosmin Tudoran.

http://www.youtube.com/watch?v=rrtcm9e98oo