Magath posibil succesor al lui Hitzfeld la Bayern Munchen

Apropo.ro / 19.03.2004, 10:32
Magath posibil succesor al lui Hitzfeld la Bayern Munchen
Fostul internațional german Felix Magath l-ar putea înlocui pe Ottmar Hitzfeld la conducerea tehnica a formației Bayern Munchen, a anunțat, miercuri, managerul clubului, Uli Honess. "Cred ca Magath va fi liber în acel moment", a declarat Honess, referindu-se la faptul ca

Fostul internațional german Felix Magath l-ar putea înlocui pe Ottmar Hitzfeld la conducerea tehnica a formației Bayern Munchen, a anunțat, miercuri, managerul clubului, Uli Honess.

„Cred ca Magath va fi liber în acel moment”, a declarat Honess, referindu-se la faptul ca înțețelegerea cu Hitzfel va expira în iunie 2005.

Tot în iunie 2005 expira și contractul lui Magath cu VfB Stuttgart.

Președintele clubului Bayern, Franz Beckenbauer, a menționat deja numele lui Magath, apreciind ca acesta știe unde este viitorul sau. „Echipa VfB Stuttgart nu va reprezenta, cu siguranța, ultimul sau post de antrenor”, a spus Beckenbauer. 

Hitzfeld a spus, în repetate rînduri, ca dorește sa-și duca la bun sfîrșit contractul actual cu campioana Germaniei, însa nu a discutat despre o eventuala prelungire a înțelegerii.

Reprezentanții clubului VfB Stuttgart nu sînt îngrijorați ca Magath se afla în atenția gruparii Bayern Munchen. 

„Este bine sa știi ca antrenorul nostru se afla în centrul atenției, acest lucru demonstreaza ca este un bun tehnician”, a declarat președintele clubului VfB, Erwin Staudt.

Mediafax