Magazinul Unirea va avea legătură directă cu metroul, printr-un pasaj subteran

De: Carmen Ulian / 15.04.2014, 15:00
Magazinul Unirea va avea legătură directă cu metroul, printr-un pasaj subteran
Unirea Shopping Center București va extinde „zonele de distracție" atât în mall-ul din centrul Capitalei, cât și în complexul similar din Brașov.

Unirea Shopping Center București (SCDM) are în plan „extinderea zonelor de distracție (cinematograf, bowling, biliard, patinoar)”, atât la București cât și la Brașov. Compania mai are în vedere și crearea unei căi de acces direct la metrou, din mall-ul Unirea din centrul Bucureștiului, potrivit raportului companiei pentru AGA programată mâine.

Extinderea obiectivelor „de distracție” se va face „atât pe zonele existente cât și pe zonele adiacente sau nou create”, iar „pentru realizarea acestor obiective, conducerea are în vedere și achiziția de terenuri suplimentare” (în Brașov, n.r.).

De asemenea, la parterul complexului din București, „se vor elibera circa 1200 mp comerciali, prin relocarea magazinelor existente în prezent în galeria de acces de la metrou„, iar spațiul „se va reamenaja în vederea închirierii către mari internaționale (MAC, Wolford, Tchibo, etc), potrivit raportului SCDM. Șefii Unirea poartă discuții și pentru aducerea unor noi mărci ale grupului Inditex.

Totodată, magazinul H&M se va extinde cu un sector de „produse pentru casă”, la etajul 2 al corpului Splai.