Magda Pălimariu, mărturisiri după divorţ: ”Ne-am rupt unul de celălalt”

Apropo.ro / 26.06.2018, 16:10
Magda Pălimariu, mărturisiri după divorţ: ”Ne-am rupt unul de celălalt”
A trecut printr-un divorţ, însă acest lucru nu pare să-i fie afectat deloc viaţa, întrucât Magda Pălimariu susţine că fiecare experienţă este o lecţie de viaţă şi a avut ce învăţa.

Magda Pălimariu a vorbit despre separarea de fostul ei soţ şi a recunoscut că deşi a fost greu, ea a reuşit să depăşească acea perioadă.

”Au fost destule astfel de situaţii! De exemplu, 2016 a fost un an extrem de greu, o dată pentru că m-am despărţit de fostul meu soţul, ne-am rupt unul de celălalt, după care m-am rupt de tatăl meu. Dispariţia tatălui meu a fost cred cel mai greu lucru pe care l-am întâmpinat în viaţa asta.

N-aş putea spune că am pierdut doi bărbaţi, pentru că pe fostul meu soţ nu l-am pierdut. Noi am fost cinci ani împreună, cu bune şi cu rele – până la urmă e firesc, nu e totul pictat în roz. Dar mă bucur că, atâta cât am fost împreună, am ştiut să preţuim clipele frumoase şi asta a fost o lecţie din care am învăţat iar ceva. Nu consider că am pierdut ceva, dimpotrivă, poate viaţa mă duce acolo unde trebuie. Dar pierderea tatălui meu a fost cu adevărat dureroasă. Deşi a trecut un an, nici acum nu-mi vine să cred, îmi este foarte dor de el.”, a mărturisit ea într-un interviu pentru Ok magazine.

Cum arăta Magda Palimariu înainte să debuteze la TV

Gafă de proporţii la ştirile meteo de la PRO TV! Ce i s-a întâmplat Magdei Pălimariu, în direct!

Întrebată dacă are o relaţie în acest moment, ea a mărturisit că dacă ar trăi o poveste de iubire ar recunoaşte acest lucru cu uşurinţă.

”Desigur că aş recunoaşte, că nu e nimic de ascuns, atunci când consider eu că e momentul potrivit. În nici un caz, nu m-aş grăbi s-o fac cum nici până acum n-am făcut-o. Nici măcar cu fostul soţ, despre care am ştiut încă de la primele întâlniri că va fi soţul meu, că voi rămâne cu el, nu am ieşit în presă, nu ştia nimeni că am pe cineva. În general, nu-mi place să vorbesc despre cel cu care îmi împart viaţa, pentru că îi încalc cumva dreptul la intimitate. Poate că omul acela nu vrea să se ştie anumite lucruri despre viaţa lui intimă. Dar nu e cazul meu aici. Aş discuta despre aşa ceva cu inima deschisă, în momentul în care aş şti că este cel mai potrivit pentru mine. Deocamdată n-aş putea să vorbesc despre aşa ceva.”