Magda Pălimariu, vacanţă 100% românească

De: Nicoleta Nicolae / 24.07.2012, 06:00
Magda Pălimariu, vacanţă 100% românească
Anul acesta, Magda Pălimariu şi iubitul său au fugit de caniculă la munte, unde s-au relaxat şi au trăit 100 % româneşte.

Magda şi Ionuţ au bifat Sibiul atât de drag, dar au plecat şi pe Transfăgărăsan, au ajuns la Balea Lac, dar si la Ocna Sibiului.”A fost cu adevărat o vacanţă de relaxare, în care ne-am odihnit, ne-am plimbat, am sărbătorit-o pe sora mea (am prins şi ziua ei de naştere) şi am urcat pe munte. Nu am ocolit nici mâncarea de la stână şi am fost pe punctul de a da nas în nas cu urşii”, spune Magda.

Împreună cu nişte prieteni buni, Magda şi Ionuţ au ajuns la Bâlea Lac, dar şi la cascada cu acelaşi nume, unde s-au bucurat din plin de aerul curat şi s-au răcorit printre peticele de zăpadă care încă îmbrăcau muntele. „La Bâlea am ajuns şi la o stână, unde am fost primiţi cu multă căldură. Am mâncat bulz gătit acolo, pe loc, şi pot spune că a fost cel mai bun pe care l-am gustat vreodată”, povesteşte Magda. În drum spre cascadă, vedeta Pro Tv îşi aminteşte că a tras o sperietură zdravănă când a auzit mormăitul unui urs. „Ştiam de la prietenii noştri că în zona respectivă umblă o ursoaică ce coboară des după mâncare, aşa că în clipa în care am auzit un mormăit, am rupt-o la fugă”, încheie Magda Pălimariu.