Magda Vasiliu – 12 lăbuţe alături de un bebeluş

Apropo.ro / 07.09.2009, 00:00
Magda Vasiliu - 12 lăbuţe alături de un bebeluş
Lucrează în fiecare weekend şi spune că un sfîrşit de săptămînă perfect ar fi acasă, cu pisica. Şi cu încă cinci cîini. Mai mult, crede că traiul alături de animalele de casă o să fie perfect şi pentru bebeluşul pe care îl va naşte peste aproximativ patru luni.

Pisica Piţi este cea mai veche locatară a casei Magdei Vasiliu. A apărut în viaţa Magdei în 1999, iar după ea, simpatica prezentatoare a mai adoptat cinci cîini: Tara, Jerry, Igor, Babi şi Max. Dintre aceştia, trei stau la curte, iar doi în casă.

“Sînt, practic, membri ai familiei, aşa că nu vom renunţa la ei după ce se va naşte primul nostru copil”, spune viitoarea mămică de la Prima TV.

“Medicul nu mi-a interzis prezenţa animalelor în imediata mea apro­piere. Şi nu are nimic împotriva pisicii, deşi se ştie că ea este purtă­toare de toxoplasmă, un microb care trebuie evitat în sarcină. Mi-a recomandat însă analizele specifice şi mi-a cerut ca toţi să fie vaccinaţi, curaţi, deparazitaţi, aşa cum erau oricum şi pînă să rămîn însărcinată”, spune prezentatoarea de la Prima TV, care pînă acum se bucură de o sarcină uşoară.

De cînd este însărcinată, toată animalele din casa ei simt că s-a schimbat ceva. “Pisica obişnuia să adoarmă pe mine în timp ce o mîn­gîiam. Nu o mai las. Acum ştiu că se apropie ora ei de somn cînd o aud crănţănind hrana ei uscată. Ea mănîncă o singură dată pe zi, pe la 11 noaptea. Apoi o aud cum merge la baie şi încearcă să bea apă de la robinet, deşi are vasul ei tot timpul pregătit. După ce îşi face aceste tabieturi, trebuie să o las în pace”.

Magda şi soţul ei nu ştiu încă ce sex va avea bebeluşul. Au certi­tudinea însă că micuţul va trăi perfect alături de pisicuţa Piţi, dar şi de cîini. “Animăluţele vor sta cu noi aşa cum au stat şi pînă acum. Eu şi soţul meu avem convingerea că un copil creşte mai bine înconjurat de animale. Bineînţeles, nu vom exagera, în sensul că nici pisica şi nici cîinii nu vor locui cu bebe în pătuţ”, spune viitoarea mă­mică rîzînd.