Magda Vasiliu, noi mărturii după intervenţia premierului Tudose: ‘Nu ar fi avut nicio şansă’

De: Alexandra Necsoiu / 28.07.2017, 10:36
Magda Vasiliu, noi mărturii după intervenţia premierului Tudose: 'Nu ar fi avut nicio şansă'
Prezentatoarea TV Magda Vasiliu a postat un nou mesaj pe Facebook privind coşmarul birocratic prin care se vede nevoită să treacă în România după ce fiul ei în vârstă de 7 ani a fost diagnosticat cu cancer şi a început tratamentul în Italia. Magda Vasiliu a dezvăluit că a discutat cu ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, şi că acesta a admis "extrem de sincer" că într-un caz similar care nu ar fi beneficiat de mediatizare "nu prea sunt şanse" ca lucrurile să se rezolve.

Magda Vasiliu spune că a discutat cu ministrul Sănătăţii din România despre cazul fiului ei şi că acesta a admis că într-o situaţie similară nemediatizată copilul bolnav „nu ar fi avut nicio şansă”.

„Le multumesc tuturor celor care s au gandit la mine, dar nu pot sa ma abtin in a spune raspicat ca nu am nevoie nici de compasiune, nici de mila si nici de bani. Asa cum am spus si ieri, am nevoie de o lege buna, simpla, facuta pentru cetatean. Azi am avut o discutie telefonica cu dl ministru Florian Bodog, asa cum de altfel a declarat si dansul in sedinta de guvern. Omul Florian Bodog m-a ascultat, m-a intrebat ce probleme am si-mi place sa cred ca a inteles mesajul meu. Astept cu nerabdare raspunsurile ministrului Florian Bodog. Pentru ca asa cum i-am spus si dansului, eu sunt norocoasa in comparatie cu alte mame. Asa e in Romania… Apari la tv, ai relatii, stii oameni… Atunci se rezolva. L-am intrebat pe dl ministru ce sansa ar fi avut un copil ca Vlad daca mama lui era o femeie care nu aparea la tv si traia, sa zicem, in Giurgiu, fara bani, relatii si expunere publica… Răspunsul dlui ministru a fost extrem de sincer si confirma ceea ce stim cu totii… Nu prea sunt sanse…”, a scris Magda Vasiliu.

„(…) Ii rog pe toti sa urmareasca activitatea de la Sanatate in cele 2 saptamani date de premier pentru micsorarea birocratiei. Ce am scris ieri nu e despre mine. E despre altii ca mine pe care nu i vede si nu i cunoaste nimeni… Stiti cati sunt doar aici, in Roma.???.. Nu stiti….nici eu n-am stiut… Dar, acum am aflat. Exista suferinte inimaginabile pe care nu le stie nimeni. Iar sistemul trebuie sa rezolve destine, nu sa le franga definitiv”, a scris Magda Vasiliu pe pagina sa de Facebook.