Magic Christmas la Brasov

Apropo.ro / 04.12.2001, 11:11
Magic Christmas la Brasov
Cea de-a zecea editie a Salonului de cadouri de iarna "Magic Christmas" a fost deschisa la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. Un numar de 29 de firme sînt prezente la standurile amenajate special pentru cei care doresc sa cumpere cadouri celor dragi.


Cea de-a zecea editie a Salonului de cadouri de iarna „Magic Christmas” a fost deschisa la Teatrul Sica Alexandrescu din Brasov. Un numar de 29 de firme sînt prezente la standurile amenajate special pentru cei care doresc sa cumpere cadouri celor dragi.

Expozitia cu vînzare va fi deschisa pîna în seara de Ajun. Oferta organizatorilor este variata, de la confectii, încalțaminte, jucarii, bijuterii si cosmetice la podoabe de pom, obiecte artizanale, aparatura electronica si electrocasnice.

Brasovenii care vor face cumparaturi de la standurile expoziției pot participa la o tombola cu premii ai carei cîstigatori vor fi desemnati în 23 decembrie. De asemenea, în holul teatrului a fost amenajat un salon de coafura unde vizitatoarele se pot tunde gratis.