Magic Show Fest în Sibiu, 11 – 14 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 11.12.2014, 11:00
Magic Show Fest în Sibiu, 11 - 14 decembrie 2014
Magic Show Fest, prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu, are loc în perioada 11 - 14 decembrie 2014. Piața Mică va fi invadată de mult foc și o navă cosmică.

Celor prezenți în Sibiu, în acest week-end, li se va oferi un spectacol stradal fascinant de foc și lumini, cu personaje din lumea poveștilor. Artiștii bulgari vor invada Piața Mică a Sibiului duminică, 14 decembrie, cu spectacolul „Cosmicus”, în încheierea Magic Show Fest organizat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu.

Astfel, sărbătoarea Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” readuce la Sibiu, în luna decembrie, atmosfera creată în timpul Festivalului Internațional de Teatru Sibiu.( FITS).

Compania Fireter din Bulgaria este cunoscută prin diferitele moduri de lucru cu cu focul, combină umbrele și luminile cu personaje magice pe picioroange, construiește mașinării nemaivăzute și toate acestea sunt pentru a crea un univers misterios. Capacitatea de transformare a artiștilor bulgari este uluitoare, anunță specilaiștii Teatrului Gong Sibiu.

Fireter schimbă perpsectiva asupra spectacolului convențional de stradă, invită publicul să devină o parte a lumii de foc, încorporează spectatorii în spectacol, îi transformă în personaje de basm din lumi fantastice.

Cosmicus

În „Cosmicus”, oamenii descoperă că un obiect straniu a aterizat în centrul orașului, o misterioasă navă extraterestră care își modifică în mod constant luminile astfel încât pare să fie vie. Deodată, începe să se miște, trei creaturi bizare uriașe, jumătate om, jumătate robot ies din navă și străbat străzile orașului, urmate de mașinăria colorată. Extratereștrii sunt conectați prin instrumente speciale și par că ar căuta ceva, plutind deasupra publicului. Uriașii cosmici cercetează cu atenție câte un spectator cu aparatele lor misterioase, dar își dau seama că acesta nu are ceea ce caută ei și își reiau călătoria. Publicul urmărește călătoria misterioșilor extratereștri, doritor să afle ce caută.

Show-ul stradal este programat să înceapă duminică, la ora 20.00.

Magic Show Fest este prezentat cu ocazia aniversării a 65 de ani de la înființarea teatrului pentru copii de la Sibiu.Timp de 4 zile, în perioada 11 – 14 decembrie, 50 de artiști din 6 țări se vor reuni pe scena Teatrului Gong din Sibiu pentru a prezenta spectacole de teatru, muzică, pantomimă, animație, magie și iluzionism atât pentru copii, cât și pentru adulți.

Mai multe detalii și programul Magic Show Fest se găsesc pe siteul Teatrului Gong. Biletele se pot cumpăra și de pe site-ul eventim.ro