Magicianul David Blaine pregătește o cascadorie „electrică”!

De: Gabriela Voicu / 03.10.2012, 14:04
Magicianul David Blaine pregătește o cascadorie
Magicianul american David Blaineva înfrunta în această săptămână o "furtună" electrică de 1 milion de volți, în New York.

Magicianul american David Blaine, un obișnuit al cascadoriilor extreme, și-a fixat un nou obiectiv: va înfrunta în această săptămână, timp de trei zile, în New York, o „furtună” electrică de 1 milion de volți.

Începând de vineri, el se va lega de un stâlp, fără să doarmă și fără să mănânce, 72 de ore, într-un costum din metal care îl va ajuta să nu fie electrocutat.

„Nu cred că voi putea rezista mai mult de atât”, le-a spus el, marți, jurnaliștilor.

„Pentru această mini-furtună electrică din New York am decis că intervalul maxim pe care voi putea să îl suport fără să mor va fi de trei zile și trei nopți”, a adăugat el.

Încercarea magicianului american va avea loc pe cheiul 54 (Pier 54) de pe malul râului Hudson din Manhattan. „În picioare, fără mâncare, fără odihnă”, a precizat el.

În trecut, David Blaine, în vârstă de 39 de ani, s-a lăsat îngropat de viu într-o cutie din plastic timp de șapte zile, a fost închis într-un bloc de gheață în Time Square, în care a rezistat fără să mănânce timp de 63 de ore, și a rezistat 35 de ore în picioare, pe un stâlp înalt de 30 de metri, în Bryant Park din New York.

Noua lui cascadorie „electrică” se anunță a fi cea mai nebunească dintre încercările sale.

Citeste mai multe despre noua cascadorie a lui David Blaine, pe Mediafax.ro