Magie şi dresură de câini, teatru de păpuşi şi acrobaţii la bară, într-o nouă ediţie “Next Star”

Apropo.ro / 27.07.2018, 10:56
Magie şi dresură de câini, teatru de păpuşi şi acrobaţii la bară, într-o nouă ediţie “Next Star”
Demonstraţie de magie şi dresură de câini, momente muzicale şi de dans, gimnastică cu umbrele şi cercuri, teatru de păpuşi, dar şi acrobaţii la bară, sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Cele 12 momente artistice vor fi susţinute de copii talentaţi din toată ţara, veniţi să le arate celor trei juraţi, Lidia Buble, Pepe şi Dorian Popa, ce ştiu ei mai bine să facă. Ca de obicei, concurenţii îl vor avea alături, în culise, pe Şerban Copoţ, care îi va încuraja înainte să apară în faţa juriului şi le va lua primele impresii, la coborârea de pe scenă.

Spre marea bucurie a Lidiei, în această ediţie va avea loc şi prima demonstraţie de magie a sezonului. Micul magician care îşi va arăta scamatoriile pe scena de la “Next Star” se numeşte Petru, are opt ani şi este din Bucureşti. “Aşteptam de foarte mult timp un număr de magie”, spune jurata, entuziasmată. Cu ce o va surprinde micul magician, telespectatorii vor afla mâine seară.

De asemenea, tot pentru prima dată în acest sezon, va exista şi un număr de dresură de căţei. Teo (6 ani), care vine  de la Baia Mare împreună cu prietenul său patruped, este un mare iubitor de animale. Puştiul spune că mai are acasă 27 de capre şi un uliu şi că, dacă ar avea suficienţi bani, şi-ar cumpăra şi un elefant. A învăţat să meargă ţinându-se de cozile câinilor, iar acum vine la “Next Star” să le arate tuturor cât de bine se înţelege cu prietenul său patruped.
Unul dintre cele mai originale momente ale serii va fi susţinut de doi buni prieteni, Robert (12 ani) şi Filip (12 ani), din Bucureşti, care vor interpreta un vals de Johann Strauss la vioară şi… găini. Mai exact, la jucării de cauciuc destinate patrupedelor, jucării sub forma unor găini şi a altor vieţuitoare. Ce vor spune juraţii de momentul lor inedit, aflaţi sâmbăta aceasta.

De asemenea, în aceeaşi ediţie, pe scena de la “Next Star”, se va desfăşura şi un emoţionant număr de teatru de păpuşi. La finalul acestuia, juraţii vor fi foarte surprinşi să afle cine se ascunde în spatele unuia dintre personaje.
Aşadar, cine a reuşit să-i copleşească pe juraţi, dar şi care sunt ceilalţi mici concurenţi de pe scena celui mai iubit talent show pentru copii din România, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 28 iulie, de la ora 20.00, într-o nouă ediţie “Next Star”, prezentată de Dan Negru.

Tags: