Mai apropo de tine!

Apropo.ro / 07.12.2007, 16:50
Mai apropo de tine!
Am implinit 6 ani si crestem. Nu-ti cerem cadouri ci, dimpotriva, iti dam acces la primul email romanesc 2 GB si Free SMS. Si nu numai.

Am implinit 6 ani si crestem. Nu-ti cerem cadouri ci, dimpotriva, iti dam acces la primul email romanesc 2 GB si Free SMS. Si nu numai.

Apropo.ro a devenit acum un site interactiv care-ti ofera servicii si informatii in functie de preferintele tale. Am pastrat serviciile pe care le-ai apreciat insa le-am imbunatatit si completat cu servicii complet noi.

Te asteptam sa descoperi pe noul Apropo.ro:

– un altfel de mail : aMail – serviciu cu o interfata mai prietenoasa, in care se poate stoca, in premiera in Romania, pana la 2 Gb in inbox. De pe aMail poti trimite atasamente mai mari pana la 20 Mb.

– sms-uri gratuite: Free SMS – singurul serviciu de pe site-urile romanesti prin care poti trimite zilnic cate un sms gratuit prietenilor

– un album virtual: Album – locul unde vei gasi poze, filmulete si fisierele audio pe care utilizatorii vor sa le arate prietenilor. Daca ai multe de aratat prietenilor poti uploada chiar si 10 fisiere simultan.

– piata online: Bazzar – modulul de piata unde iti pot posta propriile anunturi si poti identifica cele mai bune oferte existente.

– felicitari interactive : Felicitari – dovada oferita de noul Apropo.ro ca exista si felicitari cu adevarat interactive. Le poti personaliza nu doar cu textul tau, ci si cu pozele tale si ale prietenilor.

Poti sa te alaturi celei mai mari comunitati de chat din Romania pe care o gasesti sub denumirea de Takla si sa iti spui parerea pe Forum. Te asteapta acum mai multe jocuri de la Apropo.ro in sectiunea Joace. Ai posibilitatea de a citi in continuare cele mai recente articole si stiri pentru ca noua structura propune 7 categorii de continut. Te informezi din stirile zilei, afli rezultatul competitiilor din Sport, afli cum poti face bani din Cash In si cum ii poti cheltui din Cash out.

Pentru amuzament citeste noutatile din Fun, iar daca vrei sa treci de la zambete la hohote, te invitam in sectiunea Lol. Daca vrei sa afli cele mai scandaloase noutati, Wow! este sectiunea in care trebuie sa cauti.

Intampini vreo problema pe noul Apropo.ro? Semnaleaza-ne problema ta la [email protected]!

Foloseste aceeasi adresa sa ne spui parerea ta!

Fii cu ochii pe Apropo.ro pentru ca iti pregatim noi surprize!