“Mai bine în doi”, cel mai nou videoclip al Alexandrei Usurelu

De: Nicoleta Nicolae / 04.05.2015, 19:00
 “Mai bine în doi”, cel mai nou videoclip al Alexandrei Usurelu
După un început de an bogat muzical - lansarea primului sau album, „La capătul lumii”, şi turneul „Înconjurul Lumii” alături de trupa Vunk - Alexandra Uşurelu lansează un nou videoclip menit să ne aducă cu sufletul mai aproape de cei dragi, al melodiei „Mai bine în doi”.

Cântecul este compus şi produs de Bobby Stoica şi se regăseşte pe albumul „La capătul lumii”, nominalizat de Radio România la categoria „Cel mai bun album” la doar 2 luni de la lansare.

“Mai bine în doi” vorbeşte despre cât de frumos este să trecem prin minunile vieţii în cuplu, chiar dacă cei din exterior ar putea spune altceva, aducând acest mesaj în atenţia publicului în timpurile noastre, când oamenii nu mai pun atât de mare preţ pe stabilitatea unei relaţii.

 Videoclipul o prezintă pe Alexandra mergând într-o călătorie singuratică, vâslind într-o barcă într-un echilibru fragil, o barcă tradiţională “de la capătul lumii”, dar încăpătoare pentru doi. Este o călătorie pe care fiecare dintre noi e bine să o facă într-un moment al vieţii, lăsând în urmă dureri şi preconcepţii, prin care să ne redescoperim, să fim mai buni, mai iertători, mai senini în doi.

Filmările videoclipului au durat 3 zile şi au fost realizate de regizorul Florin Botea exclusiv în exterior, în locuri cu natură sălbatică şi folosind numai lumina naturală, iar aranjamentul muzical scris de Bobby Stoica foloseşte numai instrumente acustice sau din muzică clasică: pian, harpă, percuţie, flaut, clarinet, chitară şi corzi (cu participarea Muse Quartet).