Mai este doar o zi până la Apocalipsă. Tu cum te-ai pregătit?

Apropo.ro / 20.12.2012, 17:45
Mai este doar o zi până la Apocalipsă. Tu cum te-ai pregătit?
Mai este doar o zi până la Apocalipsa. Cei care cred în predicții se pregătesc...Tu ce faci? Am aflat și care va fi locul ce va supraviețui evenimentului.

Pretutindeni în lume, cei care cred în predicțiile mayașilor fac ultimile pregătiri, iar restaurantele au pregătit deja meniuri speciale pentru o zi specială precum 21.12.2012.

În China au fost arestați peste 1.000 de adepți care protestau despre ziua fatidică. Chinezii au fost cuprinși de panică. Jumătate dintre cei arestați au declarat că fac parte din gruparea „Almighty God”. Ei spun că Iisus ar apărut la ei în chip de femeie. Ei mai sunt acuzați că au răpit creștini pe care i-au bătut și amenințat să se convertească.

Un hotel din Serbia a avut multe cereri de cazare (peste 500) de la adepții ce cred că un OZN, care este acum îngropat pe undeva în lanțul munților Carpați – muntele Rtanj, va ieși la lumină și îi va salva.

În America, cei care se pregătesc de Apocalipsă au construit adăposturi subterane. Guvernul a lansat un comunicat prin care liniștește locuitorii cărora le spun că mayașii au celebrat fiecare sfârșit al unui ciclu calendaristic dar nu au spus ca să ne așteptăm la o catastrofă globală. Deja mulți adepți ai sosirii Apocalipsei au numit această zi de vineri „Ultima zi de vineri„.

maya

În Marea Britanie, majoritatea oamenilor au rămas calmi, în timp ce la ruși oamenii au fost cuprinși de un val de panică ce l-a făcut pe ministrul Vladimir Puchkov să transmită un comunicat către populație prin care să le explice că Planeta este monitorizată și că nu suntem în pericol.

Cererea de lumânări a crescut în această perioadă, fără a se mai gândi că dacă va veni Apocalipsa, acestea nu vor mai fi de folos.

Orașul Bugarach de la poalele Pirineilor este considerat singurul loc din lume care va supraviețui Apocalipsei.

Cei care cred că Apocalipsa va veni vineri, 21 decembrie, spuncă OZN-urile vor fi cele care ne vor salva de marea nenorocire.

Primarul Jean-Pierre Lord spune: „Mesajul meu este simplu. Le transmit oamenilor să nu vină în Bugarach pentru simplul motiv că nu va fi nimic de văzut aici. Insist, altfel poliția va fi și ea prezentă”. Primarul francez a mai declarat că va scoate pe străzi 100 de jandarmi care să asigure liniștea și ordinea.

Mexicanii, mai precis mayașii care au mai rămas pe meleagurile natale sunt, în marea lor majoritate, cam dezinteresați de acest Sfărșit al Lumii.

Cei peste 800.000 de mayași cred că în Yucatan nu va exista isteria ce a cuprins o lume întreagă. Ei cred în sfărșitul unui ciclu, dar nu și al omenirii.

Mayașii de astăzi nu cred în predicțiile înaintașilor lor, așa cum a înțeles lumea. Ei au avut un număr de opt calendare pe care le foloseau, toate separate. În nici unul nu a stat scris că vom muri cu toții pe 21 decembrie.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla mâine cu această zi care a creat isterie, care a dus la cazuri de sinucidere, căsătorii, etc.

Cum îți vei petrece Sfârșitul Lumii – vineri, 21 decembrie 2012?