Mai face nuntă George Clooney?

Apropo.ro / 16.09.2014, 08:00
Mai face nuntă George Clooney?
George Clooney şi Amal Alamuddin nu s-au căsătorit civil, vineri, după cum se anunţase în presă. Oare va ajunge Clooney, până la urmă, în faţa altarului?

Data la care se anunţase căsătoria civilă a actorului Geroge Clooney cu Amal Alamuddin nu a fost una corectă. Sau poate că cei doi au amânat-o pentru a scăpa de presă. Cert este că se vor căsători în curând, căci nu au renunţat la idee.

Au circulat şi zvonuri potrivit cărora ceremonia ar fi avut loc într-un cadru privat, dar nu sunt adevărate. Cei de la oficiul stării civile unde aveau cei doi programarea au declarat că nu au înregistrat nimic pe numele lor.

Fotografii au aşteptat în zadar în acest weekend pentru a le face primele poze însurăţeilor, care le pregătiseră o surpriză şi mai mare.

George Clooney şi Amal au anunţat că se vor căsători la Veneţia, pentru că el şi-a întâlnit jumătatea în Italia, astfel că i se pare frumoasă şi potrivită această continuare.

Cele mai frumoase cuvinte rostite de Clooney au fost cele în urma primirii premiului umanitar Andrea Bocelli: ”Mi-am întâlnit aleasa în Italia şi ne vom căsători în curând, în câteva săptămâni. La Veneţia. Aş vrea să-i spun viitoarei mele mirese, Amal, că o iubesc şi că abia aştept să-i devin soţ”.

George Clooney, 53 de ani, a cerut-o de soţie pe Amal în luna aprilie a acestui an, după şapte luni de relaţie. Aceasta va fi a doua căsnicie a lui George şi prima pentru Alamuddin.