Mai istet ca Homo Sapiens

Apropo.ro / 24.01.2006, 15:07
Mai istet ca Homo Sapiens
Daca ai drum prin Franta (cel mai aproape) poti sa-ti cumperi un Robosapien V2, cea mai noua varianta a robotilor de la WowWee, aparuta prin magazine. Cine e Robosapien V2? O adunatura de supertehnologie si o personalitate al naibii de umana. Un robot interactiv ca Andreea Marin care te

Daca ai drum prin Franta (cel mai aproape) poti sa-ti cumperi un Robosapien V2, cea mai noua varianta a robotilor de la WowWee, aparuta prin magazine.

Cine e Robosapien V2? O adunatura de supertehnologie si o personalitate al naibii de umana. Un robot interactiv ca Andreea Marin care te face din vorbe si se stramba, iti strange mana si joaca popice. O jucarie care iti interzice radical plictisul.

Umanoidul cu armura de plastic si 56 de centimetri inaltime, cu 20 mai mult decat varianta anterioara este plin de senzori cu infrarosii, sonici si de miscare. Mainile si picioarele ii sunt articulate, iar unduirile corpului cursive. V2 se intinde pe jos si se ridica cu usurinta. Nici gurita nu-i cam tace, ca si-a bagat la cap 160 de fraze unice. Probabil ca este un adevarat poet. Cand il pornesti te saluta si se prezinta.

Daca ii fluturi un obiect prin fata va trebui neaparat sa i-l dai, altfel va urla dupa tine ca un copil mic: „Gimme, gimme, gimme!” (…ca de nu, te sparg!). V2 distinge culorile rosu, verde si albastru. Plus, nuantele caracteristice tenului pielii. Asa ca, daca-i treci palma prin dreptul fetei, tresare ca un manechin din cap si-ti comenteaza ironic: „Whoa ‘ You can’t fool RoboV2!” (adica, bai stupid people… prostiti-va pe voi insiva). Il programezi cu un controller sa faca seturi compuse din 20 de miscari dupa imaginatia ta pura sau pur si simplu il lasi in pace sa se destrabaleze cum il taie cipu’. Vine in pachet cu o mingiuta si trei popice din plastic. Pui popicele la doi metri in fata lui si ii arati bila de plastic. Mai departe stie el. Tu, pregateste-te de distractie. Ia-ti si popcorn.

V2 nu este recomandat copiilor mai mici de opt ani; de presupus ca talentele cu „cerculet galben” ale primei versiuni Robosapien, specializata in tras vanturi si scuipat tampenii sunt alocate din plin si in memoria lui V2.

Pret: 250 USD
www.robosapienv2online.com

Sursa: