Mai multă acţiune şi romantism ca niciodată! Sezonul 4 din Castle începe la DIVA

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 14:12
Mai multă acţiune şi romantism ca niciodată! Sezonul 4 din Castle începe la DIVA
Sezonul 4 din Castle va fi difuzat la televiziunea DIVA, două episoade – de luni până vineri de la ora 19:00 începând de luni, 24 septembrie şi debutează cu mai multă acţiune şi romantism ca niciodată.

Posesor a 4 nominalizări la premiile Emmy şi câştigător a 5 premii People Choice Awards, US, serialul spune povestea cunoscutului scriitor, Richard Castle (Nathan Fillion, “Neveste disperate”), un bărbat divorţat ce îşi creşte singur fiica adolescentă şi se aliază cu detectivul NYPD Kate Beckett (Stana Katic, “The Spirit”), un detectiv inteligent şi agresiv care ţine ancheta sub atentă supraveghere. Chiar dacă, iniţial se ciocnesc, în scurt timp apar şi altfel de scântei, conducându-i spre pericol şi puţin romantism pe măsură ce Castle se oferă să o ajute în cadrul investigaţiilor.

În primul episod al sezonului 4 Beckett luptă pentru viaţa ei după un schimb de focuri iar căpitanul Victoria Gates, cunoscută pentru respectarea strictă a regulamentului, preia conducerea circumscripţiei 12. Chiar dacă, din principiu, nu este de acord în privinţa colaborării detectivilor cu Castle, găseşte metode să îl tolereze. Un alt episod aduce în atenţie un caz bizar: o dubă dispărută, o piscină plină de sânge şi focuri de armă sunt indiciile unei crime dar un element esenţial lipseşte: victima!
Nu rata premiera sezonului 4 al serialului Castle, urmat îndeaproape de sezonul 5, din 24 septembrie, două episoade de luni până vineri, de la ora 19:00!

Tags: