Mai multa calitate

Apropo.ro / 23.11.2006, 15:05
Mai multa calitate
Cand vine vorba de calitatea interioarelor, nu este un secret, producatorii americani au fost intrecuti, in mod clar, de japonezi si germani. Mai ales ultimele doua decenii sunt de trista amintire pentru yankei, dar, practic, putem spune ca aceasta problema exista incepand de la Modelul

Cand vine vorba de calitatea interioarelor, nu este un secret, producatorii americani au fost intrecuti, in mod clar, de japonezi si germani. Mai ales ultimele doua decenii sunt de trista amintire pentru yankei, dar, practic, putem spune ca aceasta problema exista incepand de la Modelul T incoace.

General Motors a declarat, acum un an, ca doreste sa schimbe aceasta situatie in mod radical. Pentru a demonstra ca n-au fost vorbe aruncate-n vant, gigantul american a dat publicitati un teaser: poza cu interiorul noului Chevrolet Malibu, ce urmeaza sa debuteze in 2008.

La prima vedere, se pare ca lucrurile stau mult mai bine, dar oficialii companiei sunt si mai optimisti. Ei au declarat ca GM va revolutiona calitatea masinilor din segmentul mediu.

Citeste mai mult in ProMotor

Tags: