Mai multe bilete pentru concertul Amorphis & Haggard

Apropo.ro / 24.01.2008, 17:23
Mai multe bilete pentru concertul Amorphis & Haggard
Numarul de bilete pentru concertele sustinute de trupele Amorphis si Haggard la Bucuresti, in Pavilionul 18 al Romexpo, a fost suplimentat.

Numarul de bilete pentru concertele sustinute de trupele Amorphis si Haggard la Bucuresti, care va avea loc pe 9 februarie, in Pavilionul 18 al Romexpo, a fost suplimentat cu 100, dupa ce acestea se epuizasera in intreaga tara.

Biletele se pot cumpara din reteaua magazinelor Diverta din intreaga tara, de la Magazinul Muzica din Bucuresti si online, pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro.

Dupa un concert sustinut in cadrul primei editii a Festivalului ArtMania, din 2006, finlandezii de la Amorphis revin in Romania, urmand sa-si promoveze noul album, "Silent Waters" (2007), care, imediat dupa lansare, a ajuns pe primele pozitii ale topurilor de gen si a fost numit unul dintre cele mai bune albume metal ale anului.

Haggard a aparut in 1991, ca un cvartet bazat pe death metal experimental, dar diferentiindu-se, inca de la inceput, de trupele de gen ce isi imitau, in mare parte, idolii.

Mai multe detalii pe Mediafax.ro