Mai multe focuri de armă trase, în județul Dolj, pentru a opri un șofer băut

Apropo.ro / 15.09.2012, 14:00
Mai multe focuri de armă trase, în județul Dolj, pentru a opri un șofer băut
Un ofițer de poliție din localitatea Radovan, județul Dolj, a fost nevoit să tragă mai multe focuri de armă după ce un șofer fără permis de conducere și care, cel mai probabil, consumase băuturi alcoolice, a refuzat să oprească la semnalul acestuia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al inspectoratului de Poliție al Județului Dolj, incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 18.00, pe drumul european 79, care face legătura între Craiova și Calafat, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Polițiștii au pornit în urmărirea șoferului, iar pentru că aceasta a refuzat să se conformeze polițiștii au executat mai multe focuri de armă, în plan vertical. În cele din urmă, șoferul a fost oprit, în dreptul localității Lipov. El a fugit de echipajul de Poliție pentru că nu avea permis de conducere. Din datele pe care polițiștii de la fața locului le-au comunicat, bărbatul emana și un puternic miros de băuturi alcoolice. Pentru că șoferul a refuzat să sufle în aparatul etilotest, el a fost condus la spitalul din Segarcea, pentru recoltarea probelor biologice”, a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

Citiți mai multe informații despre acest caz pe Gândul.info.