Mai multe vedete din „Buffy, spaima vampirilor” îl acuză pe Joss Whedon de hărțuire

De: Loredana Toma / 12.02.2021, 07:34
Mai multe vedete din

Mai multe vedete din „Buffy, spaima vampirilor”, printre care Sarah Michelle Gellar, îl acuză pe creatorul serialului, Joss Whedon, de hărțuire și crearea unui mediu toxic de muncă.

Charisma Carpenter, Amber Benson, Ray Fisher, Geoff Johns, Jon Berg se numără printre ceilalți actori care s-au unit împotriva creatorului seriei în acuzațiile privind comportamentului neadecvat al acestuia.

Potrivit declarațiilor făcute pe rețelele de socializare online, mediul de lucru ar fi fost unul foarte toxic, din cauza limbajului jignitor, a amenințărilor cu concedierea și a chemării la filmări la ore nepotrivite, printre multe altele.

Actrița Charisma Carpenter a publicat pe platforma Instagram un mesaj în care afirmă că a fost hărțuită și abuzată pe platourile de filmare, acuzații care vin la două luni după ce actorul Ray Fisher l-a acuzat public pe Whedon de comportament nepotrivit în timpul filmărilor la “Justice League”.

Comportamentul lui Whedon a traumatizat-o atât de mult încât i-a provocat atacuri de panică

Tot Carpenter a dezvăluit că și la filmările serialului “Angel” comportamentul lui Whedon a fost similar, iar acest fapt a avut urmări drastice asupra stării ei psihice, care, ulterior, au dus la palpitații și diverse frici, panică și  confuzie. Ea a mai precizat că Whedon considera că are un comportament amuzant.

Hashtag-uri precum #IStandWithRayFisher și #IStandWithCharismaCarpenter au luat amploare pe rețelele de social media și din ce în ce mai mulți actori se alătură celor care au făcut deja acuzații publice la adresa lui Joss Whedon, unii precizând că încă au traume create de acesta în urmă cu 20 de ani.

Serialul TV „Buffy, spaima vampirilor” a fost difuzat în perioada 1997-2003 și din distribuție au mai făcut parte actorii Alyson Hannigan, Nicholas Brendon, James Marsters, David Boreanaz, Seth Green și Emma Caulfield.

CITEȘTE ȘI: Starul din „Buffy, spaima vampirilor”, de nerecunoscut! 

FOTO: Profimedia Images