Mai mulți olimpici s-au pierdut prin Londra, cu autobuzul

De: Dragos Tanase / 17.07.2012, 11:00
Mai mulți olimpici s-au pierdut prin Londra, cu autobuzul
Șoferii autobuzelor care transportau atleți de la aeroport către Satul Olimpic din Londra s-au pierdut prin oraș, vreme de patru ore.

Ceea ce trebuia să fie o plimbare de 45 de minute s-a transformat într-o cursă de patru ore, pentru mai mulți atleți care trebuiau să ajungă în Satul Olimpic din Londra, din cauza șoferilor care au încurcat rutele.

Șoferii, unul din ei fiind în prima zi de lucru, și-au cerut scuze de îndată ce au realizat că nu sunt pe drumul cel bun, dar atleții deja lansaseră știrea pe Twitter.

Purtătorul de cuvânt al delegației australiene a declarat că „ne mișcam, ne aflam pe banda dedicată olimpicilor, însă nu mergeam în direcția care trebuia”.

Primarul londonez, Boris Johnson, a oferit și el o declarație cu privire la această întâmplare, adăugând și puțin umor: „Am înțeles că unii vizitatori au luat-o pe traseul pitoresc. Aceștia au văzut mai mult din orașul nostru fantastic decât alții ar fi făcut-o. Acesta nu este un lucru rău. Ce lucru frumos nu își are imperfecțiunile sale? „