Mai putin de o saptamana pana la concertul lui Kylie!

Apropo.ro / 12.05.2008, 11:26
Mai putin de o saptamana pana la concertul lui Kylie!
Dupa mai bine de doi ani petrecuti departe de scena muzicala, Kylie a revenit in forta primavara aceasta cu KYLIEX2008.

Dupa mai bine de doi ani petrecuti departe de scena muzicala, Kylie a revenit in forta primavara aceasta cu KYLIEX2008, turneu care se anunta a fi cel mai extravagant si mai costisitor din intreaga sa cariera! Fanii din Romania ai artistei mai au doar cateva zile de asteptat pana o vor vedea pe diva australiana intr-un spectacol exploziv: Kylie va concerta pe Stadionul Cotroceni chiar sambata aceasta, pe 17 mai.

Turneul KYLIEX2008 a debutat saptamana trecuta in Bercy Arena din Paris, cu un show exploziv de mai bine de doua ore, in fata a 15.000 de spectatori. Acompaniata de un band live si de o noua trupa de dansatori, Kylie a interpretat 28 de piese, printre care single-uri de pe noul album, hit-uri mai vechi, dar si cover-uri celebre, precum “Copacabana”. Fanii exaltati au aplaudat minute in sir aparitia spectaculoasa a divei, stralucitoare in creatiile lui Jean Paul Gaultier!

Dupa concertul de la Paris, Ministrul francez al Culturii, Christine Albanel, a numit-o pe Kylie “printesa pop-ului, regina de necontestat a ringului de dans” ce “transforma orice atinge in aur”, iar presa internationala a felicitat-o la unison pentru show-ul exuberant.

Numaratoarea inversa a inceput si pentru show-ul de la Bucuresti, pregatirile au intrat pe ultima suta de metri, iar cei care nu vor sa rateze concertul Kylie mai au doar o singura sansa: biletele s-au vandut aproape in totalitate, singura categorie ramasa disponibila fiind cea de 95 de lei, respectiv Gazon B.

Concertul lui Kylie deschide seria evenimentelor Emag!c Entertainment programate pentru 2008, printre care se numara primul festivalul indoor din Romania, BECK’SPERIENCE, cu Goldfrapp cap de afis (5 iunie, Sala Polivalenta), concertele Metallica (23 iulie), Lenny Kravitz (26 iulie) si Iron Maiden (4 august), pe Stadionul Cotroceni, B’ESTFEST pe 4, 5, 6 si 11 iulie si CokeLive Festival (12 si 13 septembrie).

Copyright foto © 2008 Darenote Ltd.