Mai tare decât Che

Apropo.ro / 18.04.2005, 11:34
Mai tare decât Che
Cine ar fi zis ca amantul latin cel mai dezirabil al planetei e în stare sa disece, într-o engleza de Oxford, starea curenta a politicii pan-americane? Atunci când o face, Gael Garcia Bernal, nu se inflameaza revoluționar, ci murmura seducator. Ce copiii imposibili de frumoși


Cine ar fi zis ca amantul latin cel mai dezirabil al planetei e în stare sa disece, într-o engleza de Oxford, starea curenta a politicii pan-americane? Atunci când o face, Gael Garcia Bernal, nu se inflameaza revoluționar, ci murmura seducator. Ce copiii imposibili de frumoși și deștepți ar fi ieșit din el și Natalie Portman, licențiata la Harvard! Gata cu fantasmele, ca s-au desparțit. Așa ca va prezentam cuvintele lui G.G.B. despre:

– Copilaria sa…

Foarte stângista. Am devenit conștient de ceea ce se întâmpla în lume.

– „Amores Perros”, filmul care l-a consacrat…

„Amores Perros” a fost în Mexic un succes la fel de mare ca „Misiune Imposibila 2”, dar acolo Tom Cruise omoara 100 de oameni și nu simți nimic iar în > fiecare pumn doare, fiecare cuvânt îl simț din plin în plex.”

– Scena de masturbare din „Y Tu Mama Tambien”, în care i-a strigat numele Salmei Hayek…

A fost o onoare sa-i țip numele. De fapt, i-am cerut voie înainte. A spus ca e cel mai bun film în care a aparut.

– Noul val mexican

Exista o vibrație în Mexico City pe care n-am mai simțit-o nicaieri altundeva. Cineaștii tineri și talentați ies ca ciupercile dupa ploaie. Trebuie sa fiu acolo, sa ajut aceasta noua mișcare.

– Religie…

Cultural sunt catolic, dar spiritual sunt agnostic. Nu a fost Bunuel a cel care a spus „Mulțumesc lui Dumnezeu ca sunt ateu?”

– Ce i-ar placea sa joace…

Un supererou. Super-eroii malefici sunt mai cool decât aia buni.

Citește mai multe despre cel mai sexy latino-american numai din

Tags: