Mai ţii minte trupa No Comment? Iată ce face Xenti Runceanu în prezent!

De: Nicoleta Nicolae / 01.11.2014, 07:00
Mai ţii minte trupa No Comment? Iată ce face Xenti Runceanu în prezent!
La sfârşitul anilor 90, trupa No Comment cucerea topurile româneşti cu o serie de piese ce au devenit hituri la scurt timp de la lansare. “La noapte o să te fur” şi „Eşti atât de frumoasă” au fost doar două din melodiile cu care No Comment s-a remarcat atunci.

Trupa era formată din doi tineri artişti în plină afirmare. Este vorba de Xenti Runceanu, vărul regretatei Mihaela Runceanu, şi Răzvan Trandafir, fratele cunoscutei artiste Carmen Trandafir.

Au câştigat atunci multe premii, iar albumul lor a devenit cel mai bine vândut la casa de discuri de la acea vreme, în peste 40.0000 de discuri. Mai mult, „Eşti atât de frumoasă” a fost desemnată unul din cele mai bune cântece scrise veodată în România, la concursul Melodia Secolului de la Televiziunea Naţională.

Anii au trecut, iar cei doi artişti au pornit pe căi diferite în carieră. Răzvan este profesor de muzică, iar Xenti este compozitorul şi producătorul pieselor trupei Amadeus şi evoluează alături de artiste în cadrul noului show pe care l-au lansat în această toamna.

Este vorba de un spectacol complex în care cvartetul cântă alături de un band extins ce include un toboşar, care oferă ritm pieselor originale sau coverurilor, şi pe Xenti Runceanu, la clape şi ca solist vocal. Pe lângă intervenţiile sale la vioară, Andreea Runceanu cântă acum şi cu voce şi au adaptat pentru noul show piese româneşti şi internaţionale, rezultatul fiind spectaculos.